Veer zeen Zitterd!

Wollstreet

In deze speciale blog 'Veer zeen Zitterd' lichten wij elke dag een lokale ondernemer van Sittard uit. Door de Corona crisis is de historische binnenstad van Sittard tijdelijk niet meer zo druk en gezellig als eerst. Echter kun je natuurlijk nog steeds terecht bij lokale ondernemers voor de mooiste en lekkerste producten, maar dan op een ietwat andere, veiligere manier!

Vandaag komt Wollstreet aan bod! Lees hieronder het interview.


Vertel eens over jezelf en je winkel. Mijn naam is Sandra Nohlmans en ik ben eigenaresse van Wollstreet. We zitten al 17 jaar op deze locatie aan de Rijksweg Noord. Samen met mijn collega Rozemarie verkopen we hoofdzakelijk brei- en haakgaren, maar ook veel verwante artikelen zoals instructieboeken en dergelijke.

Hoe heeft de corona crisis effect op jouw winkel? Er zijn veel mensen die nu willen handwerken, mensen hebben zichzelf opnieuw uitgevonden. En gelukkig niet alleen volwassenen die beginnen met breien of haken, maar ook de kinderen zijn aan het borduren en macrameeën geslagen, heel leuk om te zien. Volgens mij is heel Sittard thuis aan het bakken of aan het handwerken op dit moment! De mensen vinden zichzelf opnieuw uit.

Doen jullie nu iets anders dan voor de crisis? Op social media zijn we nu ook heel actief. Iedere dag hebben we nieuwe onderwerpen op Facebook. Daar krijgen we altijd veel reacties op. Mensen hebben dan wat leuks gezien in een Facebookbericht, bellen ons op of komen dan naar de winkel om de producten te bekijken of te bestellen. We hebben in de winkel een aangepast deurbeleid. Er mogen maar een beperkt aantal mensen aanwezig zijn in de winkel. We houden de wel winkel open, want wij kunnen de mensen hier het beste adviseren. Ook sturen we spullen op. Dat deden we voorheen eigenlijk niet, maar nu gaan er elke dag wel wat pakketjes de deur uit. En we bezorgen ook op de fiets in Sittard! We zijn altijd al heel creatief geweest natuurlijk, maar in deze situatie nog meer. Creativiteit is inderdaad heel belangrijk nu in deze hectische tijd. Succes met alles!

Check de Facebookpagina van Wollstreet!

Wollstreet - Facebook