Vier nieuwe kledingzaken voor Winkelcentrum Den Tempel

Vier nieuwe kledingzaken voor Winkelcentrum Den Tempel

Fashionlovers opgelet! In maart openen maar liefst vier nieuwe kledingzaken in Winkelcentrum Den Tempel. De komst van een megastore van hét Zweedse modemerk en drie eigentijdse damesmodezaken biedt voor ieder wat wils. Een goede reden om een bezoekje aan het gerenoveerde winkelgebied van Sittard te brengen.

H&M Megastore
Pal tegenover het voormalige H&M pand is een gigantisch nieuw filiaal gekomen waar nu niet alleen dames- en kinderkleding maar ook herenmode verkrijgbaar is. Ook DIVIDED – de jongerencollectie van de Zweedse modeketen – wordt aan het huidige assortiment toegevoegd. Donderdag 14 maart werd de opening gevierd met een knaller van een actie waarbij de eerste 100 bezoekers een kraskaart met een maximale waarde van €100,- in ontvangst mochten nemen. De openingsactie zorgde voor een meterslange rij voor de ingang van de nieuwe aanwinst van Sittard.

Livello Mode 
Bezoekers zijn misschien al bekend met de damesmodezaak die ook in Winkelcentrum Makado in Beek is gevestigd. Livello is er zowel voor de jonge als oudere dames. Met merken als ONLY, Vero Moda, VILA, s'Oliver, Street One en CECIL is voor ieder wat wils verkrijgbaar. Dinsdag 19 maart, tijdens Sint Joep, opent de winkel voor het eerst haar deuren. 

DODS Fashion
Hoewel DODS Fashion niet nieuw is in de binnenstad van Sittard, is de locatie van de damesmodezaak wel nieuw. Gelegen tussen modezaken als ONLY, Steps, Jeans Centre, WE Fashion en de nieuwe zaken in dit lijstje heeft DODS Fashion een nieuwe centrale plek gekregen die midden in het winkelgebied valt. Perfect om van de ene naar de andere modezaak te struinen. Bij DODS Fashion kun je o.a. terecht voor de merken Maison Scotch, Nice Things, Otto d'ame, Scarlet Roos en Kosmika.

Happy Screamers
Zaterdag 16 maart opent de nieuwe damesmodezaak Happy Screamers op de Gruizenstraat in Sittard. De winkel biedt naast dameskleding in kleine en grote maten (maat 34 t/m 58) ook tassen, schoenen en accessoires aan. In de ochtend wordt de opening verzorgd door wethouder Bessems, waarna het winkelend publiek tussen 11.00 en 17.00 uur kan genieten van live muziek en 20% korting op de hele collectie.