Werk aan de Winkel komt met leuke twist

Werk aan de Winkel komt met leuke twist

In de wandelgangen hadden we het al gehoord, Werk aan de Winkel in Sittard gaat stoppen. Of toch niet helemaal? Nadat op 19 maart de grote opheffingsuitverkoop plaatsvindt keert Werk aan de Winkel één keer per maand terug onder de naam 'Markt van Waarde'. Iedere laatste zondag van de maand organiseren ze een gezellige tweedehandskledingmarkt op de Engelenkampstraat 25 in Sittard. En wel op de manier waarop je dat van Werk aan de Winkel gewend bent. Schone en frisse kleding netjes op rekken gesorteerd. 

Markt van Waarde
De grote toneel- en gymzaal van de oude Mavo wordt maandelijks omgetoverd tot een gezellige tweedehandskledingmarkt. Van 11.00-16.00 uur struin je op je gemak door de rekken vol met tweedehandskleding. De eerste 'Markt van Waarde' wordt georganiseerd op zondag 28 april. 

Er is meer...
Markt van Waarde is meer! Je kunt er ook terecht voor het nuttigen van een drankje of een lekker hapje, allemaal verantwoord, biologisch, vegetarisch en gezond, bereid door cliënten en medewerkers van Stichting MMM in de gezellige foyer van het gebouw. Akoestische muziek klinkt live op de achtergrond.

Doe mee!
Deelnemen is mogelijk. Ben je creatief en maak je van afval nieuwe dingen, heb je een uitpuilende kast met vintagekleding die echt van eigenaar moet wisselen, ontwerp je eigen mode, juwelen, interieur of iets anders, kortom pas je binnen het concept van duurzaam, hip, origineel en bijzonder? Stuur dan een mail en vertel wat je doet en stuur daarbij enkele foto's. De organisatie laat weten of je voor €20,- een tafel kunt huren. Ben er snel bij, want de ruimte is beperkt.

Overtollige kleding kun je gewoon samen met schoenen, tassen, sieraden én fournituren bij Markt van Waarde blijven inleveren. Elke werkdag tussen 10.00-16.00 kun je daarvoor terecht bij de hoofdingang van t Land van Gulick, (oude Mavo) Engelenkampstraat 25, 6131 JD in Sittard. Samen met Stichting MMM wordt daar de kleding gesorteerd, gewassen, gestreken of indien nodig versteld of veranderd. 

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Maureen Gruisen via 06-52165364 of mgruisen@hotmail.com. 

Zondag 28 april eerste Markt van Waarde!