Wielertalkshow Tour de L1mbourg komt naar Sittard

Wielertalkshow Tour de L1mbourg komt naar Sittard

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland en dus maakt regionale omroep L1 het programma Tour de L1mbourg van 7 t/m 29 juli tijdens het grootste wielerevenement van de wereld; de Tour de France. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervolle wielertalkshow vanuit een andere plaats in Limburg te zien, live op L1 TV. Het rondreizende wielerprogramma strijkt op de laatste dag van de Tour neer op de historische Markt in Sittard.

Op koopzondag 29 juli zal de historische Markt in Sittard het decor vormen voor de live-uitzending van het programma Tour de L1mbourg. Iedereen is uitgenodigd om de live uitzending bij te wonen. Voorafgaand aan de uitzending is er vanalles te beleven. De Tour de France etappe wordt op een groot scherm uitgezonden en er worden (fiets)spellen georganiseerd. Aangezien het de slotetappe van de Tour betreft, beloofd het een mooi feestje te worden. Vanaf 16:30 uur is de uitzending gratis bij te wonen. Kom gezellig langs!

Tour de L1mbourg zal van zaterdag 7 t/m zondag 29 juli dagelijks te zien zijn op L1 TV, om 17:50 uur (live), 20:50 en 22:50 uur.