Wij zijn live!

Nieuwe website 'Sittard. Genieten voorop' live!

Eindelijk is het zo ver! Trots presenteren we u de nieuwe online verzamelplek waar het winkel- en horeca aanbod van de historische binnenstad Sittard gevonden kan worden. Samen met de Gemeente Sittard-Geleen hebben we de afgelopen maanden hard gewerkt om de website in een nieuw, fris en gebruiksvriendelijk jasje te steken!

Vanaf nu kunt u gemakkelijk de verschillende branches doorlopen en de zaken selecteren die voor u interessant zijn. Een groot gedeelte van het Sittardse aanbod staat inmiddels online en wordt steeds verder aangevuld. De website www.sittardgenietenvoorop.nl brengt alle aspecten in beeld die een dagje in Sittard compleet maken, denk hierbij aan evenementen en bezienswaardigheden in de binnenstad. Ook praktische zaken als parkeergemak, openingstijden en koopzondagen komen aan bod. Breng zeker een bezoekje aan deze online verzamelplek als u op de hoogte wilt blijven van insider-tips, nieuwe hotspots of ander nieuws over de historische binnenstad. 

Niet alleen Sittard heeft er een nieuwe website bij gekregen, ook het centrum van Geleen heeft een nieuwe verzamelplek: www.winkelengeleen.nl. Wethouder voor binnenstedelijke ontwikkeling, Noël Lebens, is trots op de nieuwe websites: “Deze websites zijn een mooi resultaat van een intensieve samenwerking met het centrummanagement en tot stand gekomen met hulp van de ondernemers. Met deze websites willen we bezoekers beter informeren over alles wat de beide winkelgebieden te bieden hebben. En dat is veel. We mogen trots zijn op de vele speciaal- en horecazaken. Vele (lokale) ondernemers geven glans aan onze centra. Met deze websites kunnen zij zich nog meer én beter in de schijnwerper zetten.