Zitterd op 't menu

Brasserie Murphy's

Yes, de horeca en terrassen zijn weer open. Wat hebben we dat gemist! We kunnen eindelijk weer lekker vertoeven in de zon op een terrasje met een koel wijntje of biertje of heerlijk genieten van een culinaire avond. In deze blog wil een horecaondernemer van de binnenstad van Sittard een heerlijk recept met jullie delen. Kunnen jullie thuis ook genieten in 'Zittesje' stijl en het geeft inspiratie voor al het lekkers dat Sittard te bieden heeft.

Vandaag komt Brasserie Murphy's aan bod. Lees hieronder het recept en het interview met Mandy!

Leuk dat je met ons een recept wil delen. Vertel eens over jezelf. Ik ben Mandy en ik ben kok hier bij Brasserie Murphy’s. Ik ben hier in 2008 begonnen als stagiaire. In 2009 is de omgegaan naar een leerling contract en twee jaar later ben ik vast in dienst gekomen. Ik heb dus echt vanuit de koksopleiding hier mijn plekje gevonden. Het werken vind ik heerlijk. Dit is een brasserie waar we in de ochtend heel veel mensen op bezoek hebben die speciaal voor onze ontbijtjes naar Sittard komen. Het champagne ontbijt is gewoon heel populair. Ook hebben we een lunchkaart erbij met lekkere broodjes. Gerechten die op de lunchkaart staan zijn ook in de avond te bestellen en andersom ook. Alleen voor het ontbijt menu hebben we een vaste eindtijd. In de avond hebben we ook speciale driegangen diners die we aanbieden nu bij Social Deal. Dat loopt ook super goed.

Jullie zijn nu weer open gelukkig. Is er iets anders? In verband met corona hebben we nu ook een heropeningsactie. De eerste twee weken van juni kunnen onze gasten online een voucher kopen voor een actiemenu die ze in de maanden juni, juli en augustus kunnen inleveren.

En wat hebben jullie gedaan toen jullie gesloten waren? Toen we hoorden dat we dicht moesten in maart zijn we eerst natuurlijk de praktische dingen gaan doen, zoals de koeling uitruimen. We hadden gerekend op de eerste periode die was aangegeven als dicht voor horecazaken. We hebben veel dingen naar de voedselbank kunnen brengen gelukkig. Toen we langer dicht moesten, hebben we het andere eten ook hiernaartoe gebracht. We hebben toen snel besloten om desinfectiezuilen te bestellen voor mensen om handen te kunnen ontsmetten, liever op tijd dan te laat. Ook zijn er nu schermen en looproutes aangegeven in de brasserie. Niet zo gezellig als eerst, maar wel veilig voor onze klanten.

Blij dat je aan het werk weer kan, zeker? Ik ben heel blij dat we weer open zijn. Je merkt wel dat mensen toch een beetje terughoudend zijn. Onze vaste gasten zeggen dat ze ons ook heel erg gemist hebben, dat is heel fijn om te horen!

Check de Facebookpagina van Brasserie Murphy's!

Brasserie Murphy's - Facebook