Mckaela's koffie en thee

Eten & drinken

Over Mckaela's koffie en thee

Beleef koffie en thee op een unieke manier in het historische hart van Sittard. Wie over de drempel stapt bij McKaela's proeft meteen de gezellige en huiselijke sfeer en ruikt de heerlijke koffie- en theegeuren. Met meer dan 120 verschillende theeën en 40 verschillende koffieboonsoorten wordt het kiezen een smakelijke uitdaging. Neem lekker plaats en geniet in alle rust van een heerlijk kopje thee of koffie, alles bereid door onze echt Italiaanse barista Giuseppe.
Ook kun je bij ons terecht voor leuk servies, koffie- en theepotten, waterkokers, espressomachines van gerenommeerde merken, slow-koffie producten, aanverwante theeproducten en unieke cadeautjes in elke prijsklasse. Wil je graag zelf barista zijn dan is een barista-workshop een goed idee. Hier leert onze Italiaanse barista Giuseppe je alles over koffie, de verschillende koffie soorten en ook uiteraard hoe je zelf een heerlijk kopje koffie kunt zetten. Een High Tea is ook mogelijk. Geniet van de overheerlijke zelfgebakken scones met clotted cream, de met zorg gemaakte sandwiches, de huisgebakken taarten en gebakjes en dit alles uiteraard geserveerd met onze uitgebreide koffie en thee.

Sinds kort is er achter in de zaak een fijne lunchroom te vinden, genaamd Lunsj bie McKaela's! Je kunt er terecht voor een customised broodje, tosti of salade. Daarnaast kun je terecht voor een kopje soep of gebak. Wij houden rekening met voedselallergieën en de vegan lifestyle.

Paardestraat 13, 6131HA, Sittard

Contactgegevens

Telefoon 046 4000611
Website www.mckaelas.nl

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag 9:00 - 17:00
Zondag Gesloten
Koopzondagen Geopend
Of kies een categorie: