RockSo Music

Vrije tijd

Over RockSo Music

RockSo Music is er voor de gitaarliefhebbers en muziekliefhebbers met een unieke collectie van tweedehands Japanse gitaren, nieuwe gitaren en instrumentkabels van KAMINARI gitaren.

Ontdek de wereld van Made-in-Japan gitaren en accessoires. RockSo Music biedt gitaren aan die door Japanse gitaristen zijn bespeeld. Het is jouw kans om de volgende te zijn die de "mojo" ervaart die alleen een tweedehands gitaar heeft. RockSo Music is eigendom van en wordt beheerd door een man en vrouw-team. Christian is Amerikaans; Kyoko is Japans. Ze hebben allebei een muzikale achtergrond en zien dat hun winkel veel meer is dan het verkopen van muziekinstrumenten. Ze vinden het leuk om samen met de lokale gemeenschap door middel van jamsessies, workshops en oefengroepen, elkaar te leren kennen.

Kom binnen en blijf gewoon even bij ons! Probeer een aantal unieke gitaren uit en vind je volgende droomgitaar bij RockSo Music in Sittard. RockSo Music is altijd op zoek in Japan om de juiste gitaar voor jou te vinden!

Paardestraat 4, 6131HC, Sittard

Contactgegevens

Telefoon 06 20249225

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00 - 18:00
Donderdag 12:00 - 19:00
Vrijdag 12:00 - 18:00
Zaterdag 12:00 - 18:00
Zondag Gesloten
Koopzondagen Geopend
Of kies een categorie: